Coșul meu
0
0,00 RON

Nu aveți produse în coșul de cumpărături.

contact : 0726.309.824
0721.209.338

Drojdii selectionate

Fermentația alcoolică este un proces de transformare a zaharurilor în alcool și diverse produse secundare, prin intevenția microorganismelor, cum ar fi ciuperci și bacterii. Fermentarea alcoolică efectuată de către drojdii, este mediată de statutul oxigenativ și prezenta zaharurilor, astfel încât absența oxigenului și prezența simultană a concentrațiilor substanțiale de hexoze, determină celulele de drojdie să transforme metabolismul aerobiotic în fermentativ.

O bună gestionare a fermentării a determinat utilizarea unui „starter”, adică a drojdiilor selecționate care declanșează mecanismul de multiplicare al procesului și garantează dezvoltarea sa, întrucât strugurii, deși conțin drojdii, mucegaiuri, bacterii, datorită structurii cu deviații organoleptice, nu garantează o fermentare omogenă și completă și transformarea zaharului în alcool.

There are no products matching the selection.