Coșul meu
0
0,00 RON

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

0726 309 824
0721 209 338

Politica de Confidențialitate

Politica de Confidentialitate

DistributieUtilaje.ro este denumirea comerciala a S.C. CONTI S.R.L. avand sediul social in Zalau, jud. Salaj, Bvd. Mihai Viteazu, nr. 121, avand numar de ordine in Registrul Comertului J31/81/1994, cod unic de inregistrare fiscala RO5489030.

Acest document explica cum folosim si in ce scop folosim datele personale colectate prin intermediul site-ului www.distributieutilaje.ro.

Vom folosi datele dumneavoastra personale doar in scopuri comerciale si pentru a putea furniza produsele si/sau serviciile oferite de catre www.distributieutilaje.ro.


Ce date colectam de la dumneavoastra?

Colectam date personale despre dumneavoastra cand va inregistrati, plasati o comanda sau in momentul cand alegeti sa completati orice formular disponibil pe website. Datele sunt folosite pentru a putea furniza produsele si/sau serviciile oferite pe website: plasarea comenzilor, activarea comenzilor, plata comenzilor dar si in scopuri administrative in momentul finalizarii comenzilor.

Datele personale pe care le colectam includ adresa IP, nume, prenume, adresa de email, numarul de telefon, adresa postala, strada, bloc, apartament, localitate si judet.

Exista posibilitatea ca in momentul plasarii comenzilor sa fie cerute si alte date, de catre serviciile third-party (servicii externe) folosite de noi (PlatiOnline).

Orice acord/consimtamant dat se va inregistra in baza de date in scopul confirmarii acordului/consimtamantului.

Daca alegi sa te inregistrezi la newsletter, poti face acest lucru direct din contul de client.


Ce facem cu datele personale colectate?

Inregistrandu-te pe website se intelege ca vrei sa folosesti produsele si/sau serviciile oferite de www.distributieutilaje.ro, care sunt posibile doar prin crearea unui cont.

Desi principalul scop al website-ului este pentru cumparaturi on-line, inregistrarea iti ofera mai multe facilitati cum ar fi: vizualizare istoric comenzi; accesare, adaugare, modificare, stergere date cu caracter personal colectate de catre noi; administrare produse si/sau servicii comandate.


Partajarea si transferul datelor

Salvam doar datele necesare furnizarii produselor si/sau serviciilor oferite de noi si produselor si/sau serviciilor oferite de noi prin terti.

Dupa plasarea unei comenzi, daca se opteaza pentru plata online cu cardul bancar, vom transmite datele operatorului extern de servicii de plata cu cardul, pentru continuarea procesarii platilor facute online.

Fiecare formular din website este insotit de un acord/consimtamant activ pe care dumneavoastra trebuie/sau nu trebuie sa le acceptati pentru ca noi sa putem sa va furnizam produsele si/sau serviciile oferite.

Informatiile cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.


Marketing si campanii publicitare

Nu vom folosi datele furnizate de dumneavoastra pentru marketing si campanii online decat cu acordul dumneavoastra expres si neechivoc.

Daca optati pentru a primi email-uri informative legate de promotiile noastre, produse cu pret redus si campanii publicitare, aveti dreptul de a va retrage acordul oricand.

Toate formularele din website care salveaza datele pentru marketing si campanii publicitare vor fi insotite de acordul dumneavoastra activ.


Acces la informatie, corectare si dreptul de a fi uitat

Vrem sa ne asiguram ca datele pe care le detinem sunt acurate si de actualitate, de aceea vom trece la stergerea/modificarea datelor invalide sau incorecte.

Accesul la informatiile salvate de noi se poate face direct prin intermediul sectiunii contul meu din website, sau se pot cere prin email la contact@distributieutilaje.ro sau folosind datele/formularul de contact.

Editarea informatiilor salvate de noi se poate face direct prin intermediul sectiunii contul meu din website, sau se pot cere prin email la contact@distributieutilaje.ro sau folosind datele/formularul de contact.

Daca doresti sa stergi contul de client sau sa renunti la un serviciu, se poate face printr-o cerere scrisa prin email la contact@distributieutilaje.ro sau prin cerere verbala prin telefon la +40726309824.


Securitate

Ne asiguram ca tot continutul de pe site este sigur, fara cod malicios si fara brese de securitate. DistributieUtilaje.ro se obliga ca la orice fel de bresa de securitate privind datele cu caracter personal toti utilizatorii a caror date au fost dezvaluite/furate vor fi anuntati.

Daca apar suspiciuni asupra unor informatii primite de dvs. prin email sau prin telefon va rugam sa ne contactati.


Ce poti sa faci ca sa te protejezi?

 • Intotdeauna sa folosesti parole lungi si greu de ghicit, care sa nu contina numele tau, adresa de email sau cuvantul ‘parola’.
 • Asigura-te ca parola contine si numere si cifre si alte caractere speciale.
 • Nu spune parola nimanui, inclusiv noua. DistributieUtilaje nu iti va cere niciodata parola.
 • Schimba-ti parola cu una noua cel putin o data la 3 luni.
 • Incearca sa iti memorezi parola, sa nu fie nevoie sa o notezi undeva.
 • Foloseste parole diferite pentru fiecare cont de pe orice website.

 • Securitatea conexiunilor

  Website-ul distributieutilaje.ro foloseste conexiuni securizate prin SSL/TLS (Transport Layer Security), la standardele din industrie, pentru a procesa datele pe care ni le transimiteti.

  Alte website-uri

  Website-ul distributieutilaje.ro poate sa contina link-uri catre alte website-uri. Aceasta politica de confidentialitate si acordurile/consimtamanturile date de utilizator pe acest website se aplica numai pe acest website.

  Schimbari in politica de confidentialitate

  Ultima actualizare a acestei politici de confidentialitate a fost facuta la data de 24 Mai 2018.


  Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email: contact@distributieutilaje.ro