Coșul meu
0
0,00 RON

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

0726 309 824
0721 209 338

Bertolini

Bertolini este o marca comerciala Emak S.p.A www.emak.it
Emak pe scurt
Ecologia verde a Emak este o asigurare a calitatii, inovatiei si completitudinii. Deoarece Emak este o companie lider care asteapta intotdeauna inainte, anticipeaza solutii si ridica standardele.
Green of Emak este un verde produs cu grija si respect, pasiune si design, conceput in armonie cu natura si caracterizat prin tehnologie de ultima ora. De aceea, Emak, prin brandurile sale Efco, Oleo-Mac, Bertolini si Nibbi, reprezinta un reper pentru profesionisti si pasionati in intretinerea gazonului si a gradinii. In fiecare aspect.
De fapt, gama de produse a firmei include peste 250 de modele concepute pentru toate tipurile de activitate. Fierastraie cu lant, taietori, masini de tuns iarba, tractoare de gradina, foarfece, cositoare rotative, cultivatoare rotative, cositoare de tuns, transportoare si multe altele, pentru lucrari cu intensitate, putere si frecventa variate.

Constientizare certificata
Productie de inalta calitate, respect pentru oameni si protectia mediului. Aceste trei valori directoare informeaza filozofia Emak si sunt piatra de temelie pe care compania si-a construit identitatea. Certificarile pe care le-am acordat in diferite sectoare sunt consecinta fireasca a abordarii noastre de afaceri.
Un angajament voluntar fata de excelenta care a facut ca societatea Emak sa detina simultan ISO 9001 Quality si ISO 14001 de mediu acreditare. Departe de a reprezenta un punct de sosire, aceste certificari constituie fundamentul pe care sa continue construirea unei companii care este si mai puternica si chiar mai sensibila la lumea inconjuratoare. Un stimul suplimentar pentru a confirma si reitera angajamentul nostru fata de o lume mai echilibrata bazata pe respect reciproc.