Coșul meu
0
0,00 RON

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

0726 309 824
0721 209 338

BCS

BCS s-a nascut in 1943 dintr-o simpla intuitie a lui Luigi Castoldi, genialul sau fondator.
Prima sa activitate se invarte in jurul unui atelier minuscul din Abbiategrasso, un oras de la marginea Milanului; zona este inca cu o vocatie agricola puternica: lucrati, semanati si cositi, bazandu-va doar pe bratele fermierilor.
De aici a aparut ideea de proiectare si construire a unei masini de tuns autopropulsate, una dintre primele din lume, echipata cu un motor pe benzina cu putere mica: astfel s-a nascut modelul „243” care a reprezentat o revolutie autentica in panorama agricola a vremii atat pentru enorma sa capacitate de productie si pentru imbunatatirea concreta a vietii fermierilor.
In proiectul sau, ing. Luigi Castoldi i-a implicat pe Camillo Bonetti, managerul biroului de colectare Abbiategrasso, si Severino Speroni, un mecanic talentat. Din initialele prenumelor s-a nascut acronimul „BCS”.
La sfarsitul anilor '60, BCS a intrat in domeniul intretinerii ecologice cu crearea primelor tractoare „usoare” si mici multifunctionale pe doua roti pentru o piata unde, pana atunci, existau doar masini scumpe si voluminoase.
Incepand cu 1970, pentru a raspunde cererii crescande de crestere a productivitatii in agricultura, au fost introduse prese rotative pentru tractoare.
In anul 2000 ing. Fabrizio Castoldi, fiul fondatorului, ocupa locul tatalui sau la carma companiei si devine noul presedinte al companiei.
Astazi, grupul BCS este o companie multinationala lider in sectorul mecanizarii. Proiecteaza si construieste masini agricole si de intretinere verde, masini pentru producerea de energie electrica autonoma si pentru sudarea mobila.
Grupul BCS poate conta pe trei fabrici de productie din Italia (Abbiategrasso, Luzzara si Cusago) certificate ISO 9001, iar in lume este prezent pe toate continentele cu distribuitori si sucursale comerciale.