Coșul meu
0
0,00 RON

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

0726 309 824
0721 209 338

Retur produse

Returul produselor este acceptat doar in conditiile de mai jos:

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si art. 14 din O.U.G Nr. 34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii DistributieUtilaje.ro de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului, intr-un cont bancar. Rambursarea nu se face in numerar.

In cazul stornarii comenzilor sau retur, costul de transport nu se storneaza.

DistributieUtilaje.ro va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care DistributieUtilaje.ro nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

Pentru a beneficia de returul produselor conform Ordonanței de Urgenta 34/2014, semnaleaza cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului intentia de retur si motivul returului la adresa contact@distributieutilaje.ro, iar in maxim 24 ore lucratoare vei fi contactat pentru informatii suplimentare. Dupa aceasta perioada, cererile de retur nu sunt luate in considerare. De asemenea, produsul trebuie sa intre in posesia noastra cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data receptionarii lui.

Returul produselor se poate face prin curier (nu posta) sau venind direct la sediul DistributieUtilaje.ro, dar nu inainte de a trimite cererea de retur si de a primi acceptul din partea noastra. Adresa pentru retur este: Zalau, Bvd. Mihai Viteazu, nr. 121, jud. Salaj.

In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.

Va rugam ca in momentul expedierii sau cand veniti la sediul DistributieUtilaje.ro, coletul sa contina urmatoarele documente/date:
1. Copie dupa factura
2. Certificatul de garantie al produsului in original

De retinut:

In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a opri o suma din valoarea produsului (valoare cu T.V.A.), suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).