Coșul meu
0
0,00 RON

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

0726 309 824
0721 209 338

Retur produse

Returul produselor este acceptat doar în condițiile de mai jos:

  • Înainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) și art. 14 din O.U.G Nr. 34/2014, în termen de 14 zile calendaristice începând de la ziua în care intră în posesia fizică a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.
  • Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate etc.
  • Vânzătorul va rambursa contravaloarea produsului în maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informării DistributieUtilaje.ro de către Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract și acceptarea returului, într-un cont bancar. Rambursarea NU se face în numerar.
  • Pentru comenzile plătite cu cardul, suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

În cazul stornării comenzilor sau retur, costul de transport nu se stornează.

DistributieUtilaje.ro va putea amâna rambursarea contravalorii produsului până la primirea produsului vândut sau până la primirea unei dovezi conform căreia acesta a fost expediat, în cazul în care DistributieUtilaje.ro nu s-a oferit să recupereze el însuși produsul (se va lua data cea mai recentă).

Pentru a beneficia de returul produselor conform Ordonanței de Urgență nr. 34/2014, semnalează cel târziu în a 14-a zi calendaristică de la data ridicării/primirii produsului intenția de retur și motivul returului la adresa contact@distributieutilaje.ro, iar în maxim 24 ore lucrătoare vei fi contactat pentru informații suplimentare. După această perioadă, cererile de retur nu sunt luate în considerare. De asemenea, produsul trebuie să intre în posesia noastră cel târziu în a 14-a zi calendaristică de la data recepționării lui.

Returul produselor se poate face prin curier (nu poștă) sau venind direct la sediul DistributieUtilaje.ro, dar nu înainte de a trimite cererea de retur și de a primi acceptul din partea noastră. Adresa pentru retur este: SC CONTI SRL, Zalău, Bvd. Mihai Viteazu, nr. 121, jud. Sălaj.

În cazul în care au fost achiziționate mai multe produse de același fel, nu se poate returna decât un singur produs desigilat, restul cantității este acceptată doar dacă produsele sunt sigilate.

Vă rugăm ca în momentul expedierii sau când veniți la sediul DistributieUtilaje.ro, coletul să conțină următoarele documente/date:
1. Copie după factură
2. Certificatul de garanție al produsului în original

De reținut:

În cazurile în care produsele returnate prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri electrice, accesorii lipsă, certificate de garanție lipsă, ne rezervăm dreptul de a opri o sumă din valoarea produsului (valoare cu T.V.A.), sumă ce va fi comunicată clientului după evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului în situația unor abuzuri (returnări repetate).