Coșul meu
0
0,00 RON

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

0726 309 824
0721 209 338

Incalzitoare de terasa pe GPL - INCALZIRE, CLIMATIZARE, TRATARE AER

Grila  List? 

5 Produs(e)

pe pagina
 • Sale
  Incalzitor de terasa Zobo H1207G, 12.5 kW, 30 mp

  Incalzitor de terasa Zobo H1207G, 12.5 kW, 30 mp

  stoc epuizat

  Incalzitorul de terasa ZOBO H1207G functioneaza cu propan, butan sau amestec (GPL).
  Are o baza stabila.
  Este proiectat pentru o folosire indelungata.
  Echipat cu reflector de aluminiu dintr-o bucata, pentru dispersarea optima a caldurii si cu usa cu balamale pentru inlocuirea cu usurinta a buteliei de gaz.

  ATENTIE: Nu include furtun, regulator si butelie de gaz.

  Afla mai multe
  651,10 RON 599,00 RON
 • Incalzitor de terasa Zobo H1109B, 11 kW, inox

  stoc epuizat

  Încălzitorul funcționează cu propan, butan sau amestec (GPL).
  Are o bază stabilă, iar pentru o siguranță sporită, este dotat cu un senzor care întrerupe gazul la lipsa flăcării sau la răsturnarea/înclinarea echipamentului, precum și cu o protecție suplimentară în jurul radiatorului.
  Este proiectat pentru o folosire îndelungată, având o construcție din oțel inox, rezistent la intemperii.
  Echipat cu ușă cu balamale pentru înlocuirea cu ușurință a buteliei de gaz, roți și mâner inox.

  ATENȚIE: Nu include furtun, regulator și butelie de gaz.

  Afla mai multe
  833,32 RON
 • Incalzitor de terasa Zobo H1107, 12.5 kW, inox

  stoc epuizat

  Încălzitorul funcționează cu propan, butan sau amestec (GPL).
  Are o bază stabilă, iar pentru o siguranță sporită, este dotat cu un senzor care întrerupe gazul la lipsa flăcării sau la răsturnarea/înclinarea echipamentului.
  Este proiectat pentru o folosire îndelungată, având o construcție din oțel inox, rezistent la intemperii.
  Echipat cu reflector de aluminiu dintr-o bucată, pentru dispersarea optimă a căldurii și cu ușă cu balamale pentru înlocuirea cu ușurință a buteliei de gaz.

  ATENȚIE: Nu include furtun, regulator și butelie de gaz.

  Afla mai multe
  841,43 RON
 • Sale
  Incalzitor de terasa Zobo H1501A, 11.2 kW, inox

  Incalzitor de terasa Zobo H1501A, 11.2 kW, inox

  stoc epuizat

  Încălzitor tip piramidă, funcționează cu propan, butan sau amestec (GPL), aprindere piezoelectrică cu baterie AAA inclusă.
  Are o bază stabilă, iar pentru o siguranță sporită, este dotat cu un senzor care întrerupe gazul la lipsa flăcării sau la răsturnarea/înclinarea echipamentului.
  Este proiectat pentru o folosire îndelungată, având un cadru de aluminiu inoxat, rezistent la intemperii.
  Dotat cu două tuburi de cuarț cu îmbinare de sticlă borosilicată, protejate cu plasă metalică argintie.

  ATENȚIE: Nu include furtun, regulator și butelie de gaz.

  Afla mai multe
  1.587,04 RON
 • Incalzitor de terasa Calore LOUXOR, 13 kW, inox

  stoc furnizor

  Incalzitor de terasa de tip piramida, pe GPL model LOUXOR cu carcasa de INOX, putere calorica 13 kW, consum combustibil 0.45 ÷ 0.94 kg/h. 
  Incalzitoarele de terasa cu GPL LOUXOR au caroseria din INOX garantand o utilizare pe termen lung chiar si in aer liber avand rezistenta mare la umezeala. 
  Echipare standard: roti de transport, regulator presiune gaz si furtun gaz cu racorduri. 
  Productie: FRANTA 

  INCALZITOARE de TERASA tip PIRAMIDA - LOUXOR - AVANTAJE:

  Se livreaza dezasamblat in cutie de carton, rezultand astfel un cost redus de transport.
  Asamblarea se realizeaza usor. Timpul de montaj este de aproximativ 30 min. 
  Instalare simpla si rapida.
  Incalzire imediata in cateva secunde dupa pornire.
  Usor de folosit. 
  Disponibil in varianta cu control manual si pornire manuala.
  Utilizarea incalzitoarelor de terasa seria LOUXOR inseamna prelungirea sezonului in aer liber.
  Flacara este reala, obtinuta prin arderea gazului.
  Are un design modern si exclusivist reprezentand o atractie pentru vizitatorii unei terase.

  Aceste incalzitoare de terasa din seria LOUXOR sunt folosite pentru restaurante, terase , baruri, fast-food-uri, hoteluri, gradini in aer liber.
  Reprezinta un concept nou de incalzire in aer liber cu raze infrarosii, avand un design modern, util si elegant. 
  Aceasta solutie de incalzire este din ce in ce mai folosita de proprietarii teraselor sau restaurantelor din tarile europene pentru fumatori sau pentru persoanele care doresc sa serveasca cafeaua in aer liber si atunci cand temperaturile exterioare sunt mai scazute (primavara si toamna, chiar si iarna). 
  Incalzitorul de teresa LOUXOR este de tip piramida avand flacara reala ce decoreaza modern spatiul amenajat. 
  Reprezinta un real spectacol pentru clienti datorita flacarii tip torta fiind o solutie de incalzire economica si eficienta.

  Incalzitor de terasa cu raze infrarosii, mobil, tip Piramida - model LOUXOR cu gaz GPL

  Modelul LOUXOR este un incalzitor mobil de generatie noua care combina esteticul cu eficienta propunand un design modern inovator, integrand-se perfect in cea mai mare parte a spatiilor ce se doresc a fi incalzite (terase in aer liber, restaurante, cafenele, receptii...). 

  Acest incalzitor de terasa este prevazut cu un arzator pe gaz propan (GPL) integrat si un tub din sticla termorezistenta in interiorul cauira se dezvolta o flacara foarte luminoasa pe toata inaltimea acestuia, ce confera o ambianta foarte placuta, creand un punct de atractie foarte placut de lumina si caldura. 

  Aparat de varf al gamei de incalzitoare cu raze infrarosii pe GPL, modelul LOUXOR este aparatul ideal pentru incalzirea spatiilor in aer liber sau a localurilor care au o suprafata deschisa de cel putin 25% din suprafata totala, la receptii, pe terase in aer liber, in restaurante sau cluburi, in spatiile pentru fumatori…

  Calitate
  Intregul design al incalzitorului de terasa LOUXOR a fost creat in scopul obtinerii unui aparat de varf al gamei, diferit de incalzitoarele traditionale de terasa avand caracteristici specifice cum ar fi: structura piramidala, tub din sticla termorezistenta cu lungime mare, panouri exterioare din inox, butoane de comanda mascate si pozitionate în spatele usii de acces…

  Pentru a fi evitate neplacerile aparatelor echipate cu tuburi simple din sticla care se sparg usor în timpul deplasarilor sau atunci cand tubul incalzit este atins de picaturile de ploaie, modelul LOUXOR este echipat cu un tub din sticla termorezistenta mult mai rezistent la picaturile de ploaie. 

  Performant
  Alimentat de la o butelie cu gaz propan de 13 kg asezata la baza si ascunsa de panourile laterale din inox, incalzitorul de terasa cu raze infrarosii LOUXOR elibereaza o putere termica reglabila de la 5 la 13 kW. 
  Are o flacara de veghe permanenta care permite intrarea in modul de veghe (asteptare) si repornirea imediata in functie de necesitati. 
  Acest incalzitor de terasa cu raze infrarosii este echipat cu un aprinzator piezo-electric care permite aprinderea arzatorului printr-o simpla apasare de buton ce deschide alimentarea cu gaz.

  Siguranța
  Incalzitorul de terasa cu raze infrarosii LOUXOR este echipat cu dispozitiv de protectie pentru controlul permanent al flacarii prin termocuplu si o siguranta anti-inclinare care opreste automat aparatul in caz de cadere accidentala. 
  Comenzile aparatului si robinetul buteliei de gaz sunt ascunse in spatele usii amovibile. 

  Mobil
  Foarte usor de transportat datorita celor doua roti si functionand fara alimentare electrica, incalzitorul de terasa cu raze infrarosii LOUXOR este un aparat autonom care poate fi amplasat cu usurinta în orice loc in care este nevoie de incalzire, fara a fi nevoie de sursa de alimentare electrica.

  Incalzitorul de terasa cu raze infrarosii LOUXOR este livrat împreună cu:
  - 2 roti de transport
  - Tub de sticla termorezistenta
  - Furtun de alimentare gaz cu racorduri
  - Regulator gaz propan (GPL)

  Incalzitorul de terasa LOUXOR poate fi montat in aproximativ 30 de minute si nu are nevoie de autorizatii speciale pentru a fi pus in functiune. 

  Incalzitoarele de terasa LOUXOR sunt special concepute pentru  a asigura necesarul de caldura la petreceri in aer liber sau in corturi.
  Aceste incalzitoare de terasa au o inaltime de 2.24 m, sunt usor de transportat si acopera o suprafata in aer liber de 9-12 metri patrati. Pentru spatii inchise suprafata de incalzire se mareste apreciabil.
  Puterea calorica este intre intre 5 si 13 kW si este reglabila din regulatorul de presiune standard incorporat. Emisii reduse datorita tehnologiei cu care este confectionat arzatorul de ultima generatie! 
  Datorita emisiilor scazute aceste incalzitoare de terasa cu raze infrarosii sunt pretabile si pentru incalzirea in corturi. 

  Functioneaza pe baza de butelii cu butan, propan sau GPL.
  Incalzitoarele de terasa din seria LOUXOR sunt special proiectate pentru a suplimenta necesarul de caldura in lipsa soarelui in spatii deschise, camere mari deschise partial, statii de lucru locale sau intermediare si oriunde in aer liber.
  Razele infrarosii generate de incalzitoarele de terasa din seria LOUXOR strabat aerul si la contactul cu orice corp din mediul inconjurator se transforma in caldura.

  Tinand cont de acest efect al razelor infrarosii, persoanele care se afla in campul de actiune al incalzitoarelor cu raze infrarosii receptioneaza caldura dorita. 
  Toate obiectele aflate in jurul acestor incalzitoare de terasa cu raze infrarosii (mesele, scaunele, bancile) preiau aceasta caldura si o transmit mediului inconjurator ridicand astfel temperatura aerului din incaperea respectiva. 
  Prin sistemul de incalzire cu raze infrarosii aerul nu este substantial incalzit deoarece acesta prezinta un caracter neutru fata de razele infrarosii.

  Un sistem de incalzire cu raze infrarosii format din aceste incalzitoare de terasa cu butelie GPL emite caldura exclusiv asupra corpurilor, asupra carora acestea radiaza.
  Caldura generata de aceste incalzitoare de terasa pe GPL este instantanee. 
  Aprinderea incalzitorului de terasa LOUXOR este piezo-electrica.

  Refelectorul superior din aluminiu emana caldura prin iradiere (exact ca lumina unui reflector) asupra oamenilor şi lucrurilor din apropiere incalzindu-le, practic contribuind la cresterea temperaturii acestora.

  Aceste incalzitoare de terasa sunt recomandate pentru incalzirea persoanelor nu pentru incalzirea aerului.

  Aceste incalzitoare de terasa functioneaza fara a creea curenti de aer, ele doar dispersand razele infrarosii in jur.

  Incalzitoarele de terasa din seria LOUXOR - NU NECESITA SURSA DE ENERGIE ELECTRICA.

  EFICIENTA:
  - Reflectorul din aluminiu (palaria) incalzitorului de terasa permite o distributie uniforma a caldurii;
  - Autonomie in functionare care depinde de volumul buteliei de gaz GPL 
  - Raport avantajos calitate / pret atat ca sistem de incalzire pentru terase cat si in ceea ce priveste consumul de combustibil.

  Domeniile de activitate unde pot fi utilizate aceste generatoare de caldura sunt: constructii, agricultura, industrie, comert, transporturi, catering, sport, evenimente in aer liber, restaurante, terase etc. 

  - Aprindere piezo-electrica
  - Arzator GPL din otel inoxidabil
  - Selector de putere pentru a regla puterea calorica si a eficientiza consumul de combustibil
  - Compartiment butelie de 13 kg
  - Reflector superior din aluminiu
  - Carucior transport incorporat
  - Regulator presiune - echipare standard
  - Furtun gaz cu racorduri

  Productie: FRANTA

  Afla mai multe
  2.046,20 RON

Grila  List? 

5 Produs(e)

pe pagina