Coșul meu
0
0,00 RON

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

0726 309 824
0721 209 338

Garanție produse

Garanția comercială

Garanția comercială este conform certificatului de garanție emis de către producător, în funcție de categoria de produs, și reprezintă perioada în care consumatorul beneficiază de reparații gratuite din partea vânzătorului / producătorului.

Garanția de conformitate

Toate produsele beneficiază, prin lege, de garanția de conformitate care reprezintă perioada legală de 2 ani în care consumatorului i se aduce produsul la conformitate în mod gratuit. Conformitatea se referă la caracteristicile produsului oferite consumatorului prin publicitatea aferentă făcută de vânzător / producător.

În cadrul termenului de garanție de conformitate, producătorul repara, înlocuiește sau restituie contravaloarea produsului, conform LG449/2003, Art.11, Alineat 2. Reparația se va executa într-un timp rezonabil de timp, maxim 15 zile calendaristice.

Conform OG21/1992 vânzătorul este obligat să-i furnizeze consumatorului: certificat de garanție (doar pentru produsele de folosință îndelungată), manual de instrucțiuni/utilizare/instalare. Produsele aflate la vânzare, trebuie să fie insoțite de manuale de instrucțiuni în limba română, declarații de conformitate, fișe tehnice, etichete energetice.