Coșul meu
0
0,00 RON

Nu aveți produse în coșul de cumpărături.

0726.309.824
0721.209.338

LIVRAREA PRODUSELOR

- Produsele comandate se livrează pe întreg teritoriul României, în funcție de modalitatea de plată și datele de livrare furnizate de client la efectuarea comenzii.
- Coletul va ajunge la client în 24 - 72 de ore de la procesarea comenzii, prin firmele de curierat Fan Courier, GLS sau Urgent Cargus.
- Comenzile cu valoare totală mai mare de 500 lei (T.V.A. inclus), beneficiază de transport gratuit, pentru localitățile care se află în zona de acoperire a curieratului. 
- Pentru comenzile cu valoare totală mai mică de 500 lei (T.V.A. inclus), costul transportului va fi suportat de către client. Costul transportului este cel afişat în formularul de comandă și reprezintă costul transportului până în zonele de acoperire ale curierului.
- Dacă adresa de livrare nu se află în zona de acoperire a curieratului, pe lângă costul transportului menţionat în formularul de comandă se mai percepe și o taxă suplimentară de 30 lei. Clientul va fi anunţat telefonic sau prin email daca se percepe taxa suplimentară.

De reţinut !

- Clientul are obligația să verifice cantitativ și calitativ conținutul coletului primit în prezența agentului firmei de curierat.
În cazul constatării lipsei unor produse sau documente precum și a oricăror defecte mecanice sau de structură ce se pot datora transportului coletului, trebuie încheiat un proces verbal cu reprezentatul firmei de transport.
- În lipsa acestui document, orice constatare ulterioară nu va mai putea fi luată în considerare, iar întreaga responsabilitate va reveni clientului, distributieutilaje.ro își declină orice reponsabilitate.