Coșul meu
0
0,00 RON

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

0726 309 824
0721 209 338

Livrarea produselor

Produsele comandate se livreaza pe intreg teritoriul Romaniei, in functie de modalitatea de plata si datele de livrare furnizate de client la efectuarea comenzii.
Coletul va ajunge la client in 24-72 de ore de la procesarea comenzii, prin una din firmele de curierat Fan Courier si GLS.

Comenzile cu valoare totala mai mare de 499 lei (T.V.A. inclus), beneficiaza de transport GRATUIT, pentru localitatile care se afla in zona de acoperire a curieratului. 
Pentru comenzile cu valoare totala mai mica de 499 lei (T.V.A. inclus), costul transportului va fi suportat de catre client. Costul transportului este cel afisat in formularul de comanda si reprezinta costul transportului pana in zonele de acoperire ale curierului.
Daca adresa de livrare nu se afla in zona de acoperire a curieratului, pe langa costul transportului mentionat in formularul de comanda, se mai percepe o taxa suplimentara pentru km suplimentari in valoare de 1 leu / km. Clientul va fi anuntat telefonic sau prin email daca se percepe taxa suplimentara si care este valoarea acesteia.

De retinut !

Clientul are obligatia sa verifice integritatea coletelor primite, in prezenta agentului firmei de curierat.
In cazul in care se constata lipsa unor colete precum si a oricaror defecte mecanice sau de structura ce se pot datora transportului coletului, trebuie incheiat un proces verbal cu reprezentatul firmei de transport.
In lipsa acestui document, orice constatare ulterioara nu va mai putea fi luata in considerare, iar intreaga responsabilitate va reveni clientului, www.distributieutilaje.ro isi declina orice reponsabilitate.