Coșul meu
0
0,00 RON

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

0726 309 824
0721 209 338

Metode de plata

Metode de Plata


Ai la dispozitie urmatoarele modalitati prin care poti face plata pe site-ul distributieutilaje.ro


1. Plata numerar la livrare

Plata se face in lei, integral la curier in momentul primirii coletului. Vei avea de achitat curierului, valoarea totala a comenzii (valoarea produselor + eventualele cheltuieli de livrare) afisata in formularul de comanda sau comunicata telefonic anterior livrarii.


2. Ordin de Plata

Se genereaza o factura proforma si se trimite prin e-mail sau fax catre client, pentru efectuarea platii. Produsele vor fi livrate clientului sau se pot ridica de la sediu nostru doar dupa ce avem confirmarea intrarii banilor in banca. Toate platile se vor face in conturile S.C. CONTI S.R.L.CUI: RO5489030 mentionate pe factura proforma, respectiv:

  • Cont Lei: RO17 BACX 0000 0003 7473 4000, deschis la UniCredit Bank - Sucursala Zalau

  • Cont Lei: RO71 TREZ 5615 069X XX00 0812, deschis la Trezoreria Zalau


3. Card de credit / debit

Platile online pe distributieutilaje.ro se pot efectua prin cardul de debit/credit personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).
 
Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

  • Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platforma de plati Plationline.
  • In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda, alta decat RON, tranzactiile se efectueaza in Lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.
  • Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata Plationlinedistributieutilaje.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.


Descriptorul tranzactiei:
Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele CONTI SRL


4. Plata in rate fara dobanda

  • Prin card de credit emis de Banca Transilvania (Programul STAR BT)

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania. Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 6 rate fara dobanda.
 

Sunt incluse in programul STAR Card cardurile de cumparturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic și BT Flying Blue Premium.
 
Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica AICI si platile online devin mai simple ca oricand:
- rate fara dobanda
- perioada de gratie de pana la 56 de zile
- comision zero la toate cumparaturile 
- plati sigure pe internet
 
Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.

 0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila
 *8028 Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila
 0264 594 337 Apelabil din orice retea, inclusiv international

  • Prin card de credit emis de Alpha Bank

Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCardCredit)

Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

Confortabil - Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi numarul de rate in care doresti sa rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzactia se va efectua in numarul de rate ales de tine exact la momentul efectuarii platii;

Convenabil - Pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%;

Flexibil - Poti alege plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card;

Accesibil - Esti liber sa folosesti oricand plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine;

Transparent - Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit.

 

  • Prin card de credit emis de BRD Finance

Programul de plata in rate fara dobanda este disponibil pentru cumparaturi online pe site-ul www.conti.ro in 6 rate fara dobanda, la orice comanda.
Pentru asistenta despre cardurile BRD Finance, numarul de contact este 021.301.48.30.


5. Rate online prin TBI Credit

Acum ai la dispozitie cea mai rapida si usoara modalitate de finantare! Din cosul tau cu produse, alege solutia de plata TBI Credit. De ce este atat de simplu? Sunt necesari doar 3 pasi:

1. Ne dai cateva date despre tine
2. Ne cunoastem printr-un apel video, de aceea te rugam sa utilizezi un dispozitiv cu microfon si camera. In plus, trebuie sa ai la indemana Cartea de Identitate
3. Semnezi electronic contractul de finantare


Acum, produsele mult dorite sunt pregatite sa plece spre tine!