Coșul meu
0
0,00 RON

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

0726 309 824
0721 209 338

Cum cumpar?

Este foarte simplu!

Folosind meniul din stanga si din mijloc navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dumneavoastra si doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul:

Accesarea butonului Adauga in cos trimite produsul ales in cosul de cumparaturi.

In cosul de cumparaturi, ai optiunea de a modifica cantitatea produselor comandate sau de a sterge un produs ales. Valoarea minima pentru care se proceseaza o comanda ste de 50.00 lei.
Dupa adaugarea produselor in cos, treci la finalizarea comenzii apasand butonul:

In pasul urmator ti se va cere modalitatea de finalizare a comenzii. Daca ti-ai creat deja un cont in site-ul DistributieUtilaje.ro, ti se va cere sa te autentifici pentru a putea finaliza comanda. In caz contrar, trebuie sa-ti creezi un nou cont sau sa finalizezi comanda ca utilizator neinregistrat.

In pasul urmator va trebui sa completezi datele de facturare. Ai optiunea de a comanda in calitate de persoana fizica sau de persoana juridica. In cazul in care esti deja autentificat, nu vei mai parcurge acest pas in plasarea comenzii.

Odata completata adresa de facturare, va trebui sa mentionezi o adresa de livrare a produselor comandate, in cazul in care cele doua tipuri de adrese nu sunt similare.

Alege Modalitatea de livrare si continua mai departe spre Informatii plata.

Detaliile complete despre fiecare modalitate de plata se gasesc in sectiunea Cum platesc.

Verifica inca o data informatiile comenzii si daca totul este in regula, apasa butonul:

In acest moment se va afisa numarul de comanda si confirmarea ca aceasta a fost inregistrata in sistemul nostru. Veti primi si un email de confirmare ce contine detaliile privind comanda dumneavoastra.

Procesare comenzi

Programul de procesare a comenzilor online este:

  • luni - vineri intre orele 09:00 - 17:00

Procesarea comenzilor se va face in ordinea inregistrarii lor in sistem, intervalul maxim de timp necesar procesarii unei comenzi fiind intre 24 - 48 ore.

Plasarea unei comenzi online valide nu garanteaza clientului rezervarea si/sau livrarea produsului comandat. Confirmarea stocului si rezervarea produsului in vederea onorarii comenzii se face de catre operatorii nostri prin telefon sau prin e-mail.

Livrarea produselor se face in functie de stocul produselor in momentul plasarii comenzii, iar termenul de livrare este de 1-7 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

Pentru sugestii, sesizari sau reclamatii, completati formularul de contact din site.

In perioada sarbatorilor de Paste, de iarna, a evenimentului Black Friday, precum si pe toata durata altor campanii ale companiei, procesarea unei comenzi precum si livrarea acesteia poate dura intre 7-10 zile lucratoare.

Status comenzi

In Contul meu, poti vizualiza toate comenzile plasate pe magazinul virtual DistributieUtilaje.ro, precum si statusul acestora la un anumit moment dat. Pentru a revedea detaliile comenzii, acceseaza link-ul reprezentand numarul comenzii din dreptul fiecarei inregistrari.

Prin ce statusuri trece o comanda pana la livrarea acesteia?

  • In asteptare: comanda inregistrata cu succes, urmeaza a fi procesata de catre un reprezentant de vanzari.
  • Anulata: comanda anulata la cererea cumparatorului.
  • In procesare: comanda prelucrata si acceptata de catre reprezentantul de vanzari; urmeaza procedura de livrare la adresa specificata de catre cumparator.
  • Livrata: comanda livrata la adresa specificata de catre cumparator.

Pentru propuneri, sesizari sau reclamatii, completati formularul de contact din site.