Coșul meu
0
0,00 RON

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

0726 309 824
0721 209 338

Roboti de tuns iarba - CASA SI GRADINA

Grila  List? 

2 Produs(e)

pe pagina
 • Robot de tuns iarba Ambrogio L60 DELUXE, 25.9 V, 2x2.5 Ah, 25 cm

  stoc furnizor

  AMBROGIO L60 DELUXE - Simplu, fara instalare si fara fir perimetral, pentru gradini mici.

  Pastrarea gradinilor mici in stare impecabila nu a fost niciodata mai usoara cu noul Ambrogio L60 Deluxe, conceput pentru gradini rezidentiale de pana la 200 m².

  Ambrogio L60 Deluxe este ideal pentru cei care doresc un gazon perfect cosit, fara a fi nevoie sa instalati fire perimetrice. Usurinta de utilizare a robotului permite, de asemenea, punerea imediata in functiune si transportul pe mai multe zone si gradini diferite.
  Robotul nu necesita instalare, acesta poate fi pus in functiune imediat si transportat prin zone multiple si diferite gradini. Are un design simetric pentru un tuns excelent in ambele directii.
  Tractiunea robotului este pe 4 roti, astfel inicat sistemul de actionare al L60 permite robotului sa ofere performante excelente si in rampa, sa se ocupe de terenuri alunecoase sau inegale cu usurinta.

  Ambrogio L60 Deluxe, are un algoritm de taiere inteligent al ierbii pentru a asigura cositul complet si mai rapid al ierbii. Micile decupaje de iarba asigura nutritia optima a gazonului, adica un constant "ingrasamant natural", care creste rezistenta la boli, seceta si insecte, rezultand un gazon mai verde, luxuriant si eco-friendly. Senzorul de siguranta opreste lama robotului Ambrogio, daca robotul se rastoarna sau este ridicat.

  Caracteristici:

  - Design simetric

  - Bara de protectie intarita

  - Comenzile tastaturii si noul punct de incarcare

  - Senzor ZGS

  - Receptor Bluetooth

  Afla mai multe
  5.799,00 RON
 • Robot de tuns iarba Viking MI 632.0, 30 cm, max. 3000 mp

  în stoc

  Echipat cu un plan dinamic de tăiat iarba şi sistem inteligent de încărcare, robotul de tuns iarba MI 632 reuşeşte să întreţină suprafeţe de până la 3000 m² într-un timp scurt.
  Dumneavoastră spuneţi când, iar robotul tunde - de exemplu o suprafaţă de 1.000 m² în interval de o săptămână, cu timp de lucru efectiv de 13,5 ore.
  În cadrul intervalului de timp fixat - aşa-numitul timp activ - utilajul decide singur, dacă să recupereze procesul de tăiere întrerupt (de ex. din cauza ploii) la un moment dat, mai târziu.

  Set de livrare:
  Stație de andocare
  Cuțit de cosit
  Fir perimetral (150 m)
  Ccuie de fixare (200 bucăți)
  Mufe de conectare (2 bucăți)
  Cleme de conectare (3 bucăți)

  Dotare de serie:

  Stația de andocare
  Dacă plouă sau se descarcă acumulatorii, robotul de tuns iarbă se deplasează singur în stația de andocare și își reîncarcă acumulatorii. Datorită sistemului său inteligent de încărcare, robotul de tuns iarba decide singur dacă este nevoie de o încărcare rapidă din cauza necesității de continuare a operațiunii de tăiere, sau dacă acumulatorul urmează să se încarce în modul normal - adică economic.

  Consolă detașabilă de comandă
  Partea de comandă cu diplay LCD luminos poate fi detașată de utilaj. Pentru programare nu aveți nevoie să vă aplecați, putând să vă comandați utilajul și manual.

  Mecanism de mărunţire
  În timpul cositului, iarba tăiată este mărunțită fin, fiind redată apoi din nou solului împreună cu substanțele sale nutritive. Cuțitul rezistent de tocat rămâne extrem de mult timp ascuțit. La fiecare oprire a cuțitului, sensul de rotire se schimbă automat, asigurând astfel o uzură uniformă. Dacă totuși trebuie înlocuit cuțitul, acest lucru se poate face fără alte instrumente.

  Protecția integrată anti-furt
  Pentru a nu fi nevoie să vă țineți iMow-ul legat cu lanț în curte, acesta emite un semnal acustic de avertizare, dacă este mișcat, lovit sau ridicat neautorizat.

  Roți cu profil de tracțiune
  Vă puteți baza pe utilaj și în zone cu vegetație deasă și pe terenuri accidentate, precum și cu înclinații ușoare (până la 35 %). Roțile profilate sunt nu doar silențioase, ci au și funcție de autocurățare.

  Afla mai multe
  9.200,00 RON

Grila  List? 

2 Produs(e)

pe pagina